Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:39 | 06/02/2022
Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσαν εχθές στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης τα κορίτσια της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρων επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο με σκορ 12-10.
 
Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τα «δελφίνια» ήταν η Ντένια Κουρέτα που σταμάτησε στα 6 τέρματα (έχει σημειώσει 30 συνολικά φέτος)!
Στις αρχές της γ΄ περιόδου το σκορ ήταν 9-9, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα ξέφυγε στην συνέχεια με 11-9.
 
Η ΝΕΠ μάλιστα, προηγήθηκε και με 12-9, με την ΑΕΚ να μειώνει στο τέλος.
 
Με την ομάδα της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρων αγωνίστηκε και ένα στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Ο λόγος για την Αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. Στέβη Παπαϊωάννου που το 2019-2020 υπηρετούσε στην Β΄Αλλαγή της Άμεσης Δράσης και σήμερα υπηρετεί στην ΥΦΑΑ.
 
Η νεαρή αστυνομικός γνωρίζει από ... δύσκολους αγώνες. Θυμίζουμε ότι το 2002, συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης νέων γυναικών και είχε κατακτήσει Χρυσό Ευρωπαϊκό Μετάλλιο  στο Λουλε της Πορτογαλίας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές κορυφαίες ομάδες της Α1 όπως ο Πανιώνιος, η Γλυφάδα, ο Ηλυσιακός και η Λάρισα.
 

Ολόκληρη η αγωνιστική σύνθεση της ΝΕΠ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Κοντάκου, Πετάση 1, Κουρέτα 6, Σαπκίνα 1, Λυκοθανάση 1, Ζοφώλη 1, Κεπενού, Ντάσιου 2, Νιαρχάκου, Παπαϊωάννου, Μιχαλάτου, Παρασκευοπούλου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis