Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
επιχειρηση
13:27 | 01/11/2022

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (1/11) στα Ρεβένια Λαμίας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας για περισσότερο από ένα μήνα παρακολουθούσε τα μέλη γνωστής οικογένειας που φέρεται να διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβρη ένα αιματηρό επεισόδιο είχε τρομοκρατήσει ολόκληρη τη γειτονιά.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, στην επιχείρηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, καθώς τους αστυνομικούς της ΥΑ Λαμίας υποστήριξαν τρεις ομάδες ΕΚΑΜ, η ΟΠΚΕ και Διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ έγινε έφοδος σε σπίτια παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Μάλιστα η αιφνιδιαστική έφοδος των αστυνομικών, ακύρωσε και τα μέτρα ασφαλείας των δραστών που είχαν στην περίφραξη σκυλιά για να αποθαρρύνουν αδιάκριτα βλέμματα και απρόσκλητους επισκέπτες.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες του LamiaReport, έχουν γίνει έξι συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης και τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι φερόμενοι ως διακινητές.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι για την υπόθεση υπήρξε πολύμηνη έρευνα και οι άνθρωποι της Ασφάλειας την έχουν δέσει καλά πριν γίνει η μεγάλη σημερινή επιχείρηση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis