Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:15 | 13/05/2022

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 και παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Χαρδαλιά και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»,  εκδήλωση προς τιμήν της Εταιρείας MOTOR OIL για την δωρεά μηχανογραφικού εξοπλισμού  προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο οποίος περιλαμβάνει εξυπηρετητές – διακομιστές, συσκευές αποθηκευτικού χώρου, καθώς και διάφορα υλικά δικτυακής υποδομής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

  • Ο Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ και ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.
  • Από την MOTOR OIL ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής κ. Νίκος Γιαννακάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Κωνσταντίνος Σαφλιάνης, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας κ. Αμαλία Κυπαρίσση, ο Διευθυντής Υποδομών και Λειτουργίας Πληροφορικής κ. Βασίλης Αναστασίου και ο Επικεφαλής Συστημάτων και Cloud Υπηρεσιών Πληροφορικής κ. Ανδρέας Κολώνιας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε  την ΜΟΤΟR OIL, για την δωρεά του μηχανογραφικού εξοπλισμού αξίας άνω των 500.000€, η οποία θα εξυπηρετήσει την υποστήριξη της λειτουργικότητας και της υψηλής διαθεσιμότητας των Πληροφοριακών Συστημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επεσήμανε επίσης ότι η εν λόγω δωρεά είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο ρόλος των Πληροφοριακών Συστημάτων βαίνει συνεχώς αυξανόμενος σε όλο το εύρος της λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι η ένταξη του συγκεκριμένου εξοπλισμού στις ήδη υπάρχουσες δομές πληροφορικής θα συνδράμει καταλυτικά στην επαύξηση και στην βελτίωση των Επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Συστημάτων Διοίκησης και Ελέγχου, των δικτυακών υποδομών, καθώς και των συστημάτων ασφάλειας πληροφορικής του ΓΕΕΘΑ, των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων και των Σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σημείωσε ότι η δωρεά της Εταιρείας αναδεικνύει το αίσθημα της φιλοπατρίας και αγάπης προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες εξασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Χώρας και αποτελούν βασικό πυλώνα της ασφάλειας και της ευημερίας του κοινωνικού συνόλου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τηρήθηκαν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της πανδημίας COVID-19.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis