Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
07:59 | 15/06/2022

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η πρώτη για το φετινό καλοκαίρι, στήθηκε από νωρίς εχτές το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του πεδινού και ορεινού Μυλοποτάμου, με τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζουν αρκετές φυτείες και εκατοντάδες χασισόδενδρα.

Στην επιχείρηση, συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος και το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα αυτή ολοκληρώνεται η διαδικασία καταμέτρησης των δενδρυλλίων, τα οποία φτάνουν πάνω από τα 500 και εντοπίστηκαν σε 11 διαφορετικές φυτείες.

Οι ίδιες πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι τα δενδρύλλια κάνναβης είναι κυρίως στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ στο πλαίσιο της ευρύτερης επιχείρησης συνελήφθησαν και δύο άτομα από την περιοχή για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, την ίδια ώρα που εξετάζεται και η συμμετοχή τους στην υπόθεση των χασισοκαλλιεργειών.  

Τα χασισόδενδρα αναμένεται να μεταφερθούν στις αποθήκες τις αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου, όπως επίσης και όλα τα πειστήρια που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από τους χώρους των φυτειών. 

Σε κάθε περίπτωση η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει για μια ακόμη χρονιά σαφές μήνυμα στους χασισοκαλλιεργητές, τονίζοντας πως οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση το καλοκαίρι για την πάταξη του φαινομένου.  

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis