Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 19/01/2016

Αιματηρή κατάληξη είχε το αμόκ που κατέλαβε έναν 36χρονο μέσα σε ένα καφέ μπαρ στην Καβάλα, το βράδυ της Κυριακής, όταν διαπληκτίστηκε με άλλους δυο θαμώνες, τους χτύπησε αρχικά με γροθιές και στη συνέχεια με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει ελαφρά!

Η αιτία που προκάλεσε τον καυγά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη. Πάντως, ο δράστης συνεπλάκη με δύο άλλους πελάτες του καταστήματος ηλικίας 59 και 61 χρόνων και, μετά το γρονθοκόπημα, βγήκαν στο δρόμο όπου τραυμάτισε ελαφρά τον 59χρονο στην πλάτη και με το μήκους 20 εκατοστών μαχαίρι!

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν, έφτασαν αμέσως στο καφέ μπαρ και συνέλαβαν τον 36χρονο ο οποίος, εκτός από το μαχαίρι, είχε πάνω του και ένα πιστόλι κρότου– αερίου. Και τα δυο κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους -που και αυτός έφερε τραύματα-  μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύεται. 

Στο ίδιο νοσοκομείο πήγε και ο 59χρονος, αλλά αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η διερεύνηση του περιστατικού συνεχίζεται, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη υποβλήθηκε ήδη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

protothema.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis