Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μάθιου ΜακΚόναχι
17:00 | 17/09/2022

Μόλις έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Dallas Sting» με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) η εταιρεία παραγωγής Skydance Media ανακοίνωσε τη ματαίωσή της. Η απόφαση ελήφθη καθώς οι παραγωγοί της ταινίας φέρεται να έλαβαν «ανησυχητικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις πτυχές της αληθινής ιστορίας στην οποία βασίζεται η ταινία», αναφέρει το «The Hollywood Reporter».

Η ταινία θα είχε ως βάση τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Dallas Sting», Μπιλ Κίντερ. Ο ΜακΚόναχι επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ως Κίντερ στην ταινία.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ταινία ακυρώθηκε μετά από καταγγελίες εναντίον του Κίντερ που στάλθηκαν στην εταιρεία παραγωγής. Σε μια επιστολή από άγνωστη πηγή, ο Κίντερ κατηγορήθηκε ότι αποκαλούσε τις παίκτριες με «ακατάλληλα ψευδώνυμα» και ότι άγγιξε μία από αυτές «πάνω από τα ρούχα της».

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Κίντερ αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι η επιστολή «ήταν αρκετά κρυπτογραφημένη». «Δεν έγινε τίποτα, τίποτα δεν συνέβη ποτέ», είπε.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis