Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:02 | 14/02/2022

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κοντά στη Γεωργίου Παπανδρέου, όταν ένας εξοργισμένος πελάτης εστιατορίου πυροβόλησε έξω από αυτό, ψάχνοντας ένα ντελιβερά που υποστήριζε ότι του έγραψε κάτι στο θυροτηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, ο άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών τηλεφώνησε χθες στην επιχείρηση, αναφέροντας ότι παρήγγειλε κάτι και πως ο ντελιβεράς φεύγοντας από το σπίτι του, έγραψε ένα μαρκαδόρο το γράμμα “Γ” στο θυροτηλέφωνο του.

Καθώς δεν πήρε απάντηση, με την επιχείρηση να αγνοεί το περιστατικό, ο ίδιος έφτασε πριν από λίγο έξω από το εστιατόριο ζητώντας και πάλι να δει τον ντελιβερά που υποτίθεται πώς έγραψε στο θυροτηλέφωνο του και μάλιστα κάποια στιγμή, όπως ήταν εκνευρισμένος φέρεται να έβγαλε ένα πιστόλι και να πυροβόλησε προς το έδαφος για εκφοβισμό, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.

Θεσσαλονίκη: Μαινόμενος πελάτης πυροβόλησε έξω από εστιατόριο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία αυτήν την ώρα πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Στο σημείο όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία βρέθηκε και ο κάλυκας από το όπλο του ο οποίος θα συλλεχθεί για να αποσταλεί για εξέταση.

www.grtimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis