Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
22:14 | 23/06/2022

Σήμερα, 23 Ιουνίου 2022, οι Ενώσεις μας πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, ομαδική εθελοντική αιμοδοσία. Οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι προσήλθαν μαζικά αποδεικνύοντας ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και για το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά & Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Πειραιώς και Νήσων, ευχαριστούμε θερμά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μέλη μας, που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, δείχνοντας ότι τους διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας, αφιερώνοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή και ελπίδα. Οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο « ευχαριστώ » και σε όσους προσήλθαν αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.

Διαβάστε επίσης

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ Κώστα στην αιμοδοσία μας,

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο κ. ΚΩΣΤΑΖΟ Πρωτοσίλαο τόσο για την παρουσία του όσο και για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά έτσι ώστε να διεξαχθεί η εθελοντική αιμοδοσία καθώς επίσης και τον Διευθυντή της Υποδ/νσης Ασφάλειας Πειραιά κ. ΣΕΡΒΕ Παναγιώτη, και τον Αστυν.Δ/ντη της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής κ. Λινάρδο Ευάγγελο που μας τίμησαν με την παρουσία τους .

                                                              Για τα Δ.Σ.

                        Ο Πρόεδρος             Η Γεν. Γραμ.                 Ο Πρόεδρος            Ο Γεν. Γραμ.

                     Ε.ΑΣ.Υ.Πειραιά        Ε.ΑΣ.Υ.Πειραιά              I.P.A. Πειραιά            I.P.A. Πειραιά

              Λιότσος Σπυρίδων     Μαλαχία Αργυρώ    Μπαζάκος Σταύρος   Οικονομάκη Πηνελόπη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis