Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:09 | 25/08/2020

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ στη Σύρο για τα επεισόδια που προκάλεσε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο.

Ο 27χρονος αμυντικός δεν είναι παρών στη δίκη. Εκπροσωπείται από Έλληνα δικηγόρο, ενώ στη Σύρο βρίσκεται κι ο πατέρας του.

Ο πρώτος που κατέθεσε στη δίκη ήταν ο αστυνομικός που βρέθηκε στο επεισόδιο, τονίζοντας ότι δεν κατάλαβε τον τραυματισμό της αδερφής του Μαγκουάιρ, ενώ στη συνέχεια ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή υποστήριξε ότι δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο τραυματίζοντας την αδελφή του Μαγκουάιρ, η οποία έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια ειδοποίησαν τον οδηγό του βαν που είχαν στην κατοχή τους, όμως αντί για το νοσοκομείο κατευθύνθηκε απευθείας στο αστυνομικό τμήμα.

Η πλευρά του Χάρι Μαγκουάιρ υποστήριξε ακόμα ότι αστυνομικός στη Μύκονο κλώτσησε τον παίκτη και τον… απείλησε ότι τελείωσε η καριέρα του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, ο Μαγκουάιρ, όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε».

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis