Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:24 | 17/01/2015

Χώρο διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών ανακάλυψαν αστυνομικοί που έκαναν έφοδο σε καφετέρια, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνέλαβαν πέντε άτομα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου έκαναν χθες αιφνιδιαστικό έλεγχο στην καφετέρια και διαπίστωσαν ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος σε πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές παίζονταν παράνομα παιχνίδια.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 46χρονου υπεύθυνου της καφετέριας, της 39χρονης υπαλλήλου και τριών θαμώνων της καφετέριας. Σε βάρος των συλληφθέντων, αλλά και του 39χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ρύθμισης αγοράς παιγνίων και του νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ο χώρος του καταστήματος και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια αρχή και δεν έφεραν την προβλεπόμενη, από το νόμο, ειδική σήμανση.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, σύστημα καταγραφής - παρακολούθησης, το οποίο χρησιμοποιούνταν για την αποφυγή ενδεχόμενων αστυνομικών ελέγχων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή:newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis