Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:36 | 20/07/2015

Δημοσιεύουμε μήνυμα που εστάλη από αναγνώστρια στη σελίδα του policenet.gr στο facebook

"Kαλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας στείλω αυτό το μήνυμα για να σας πω κάτι που μου συνεβη την προηγούμενη εβδομαδα

Ένα πρωινό ενώ περίμενα στην ουρα να σηκώσω χρήματα από ενα Α.Τ.Μ. κοντά στο σπίτι μου και ενω ειχα περίπου 15 ανθρωπους μπροστά μου, προσπαθούσα κάπως να απασχολήσω την πεντάχρονη κόρη μου, η οποία περίμενε μαζί μου όρθια και μην έχοντας υπομονή γκρίνιαζε αφόρητα. Βέβαια ήταν λογικό γιατι περιμέναμε ηδη αρκετη ωρα και για ενα τοσο μικρο παιδι ήταν κουραστικο.

20 μέτρα πιο μακρυα μας βρίσκονταν 2 αστυνομικοί. Ένας ανδρας και μία γυναίκα

Για να ηρεμήσω την κόρη μου της είπα πως η αστυνομία θα την εκλεινε στη φυλακή αν δεν ηταν ήσυχη. Τότε η αστυνομικός μας πλησίασε και ρωτησε την κόρη μου πως την λένε.

Εκείνη την ντράπηκε και δεν απάντησε. Τότε η αστυνομικός έβγαλε από την τσέπη της ένα αρκουδάκι που φορούσε μπλουζάκι μέ ενα όνομα επάνω. Έβγαλε το μπλουζάκι απο το αρκουδάκι και χάρισε το αρκουδάκι στην κόρη μου, λέγοντας της πως αυτό το παιχνιδι ειναι της κόρης της που έχει την ιδια ηλικία με τη δική μου.

Μετά από αυτό η κόρη μου την πλησίασε λίγο περισσότερο. Η αστυνομικός πριν φυγει από κοντα μας της είπε πολύ γλυκά και ηρεμα πως κανενας αστυνομικός δεν πειράζει τα μικρα παιδιά και ότι η αστυνομία υπάρχει για να βοηθάει καθε μικρο παιδί που κινδυνευει.

Μετα από αυτο η κόρη μου ηρεμησε μέχρι που σηκωσα τα χρηματα και φυγαμε.

Το περίεργο όμως που με έκανε να σας γραψω αυτο το μηνυμα, είναι ότι απο εκεινη την ημερα η κόρη μου δεν αφηνει καθόλου αυτο το αρκουδάκι. Δεν με άαφησε καν να της το πλύνω. Επίσης, μου λεει πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει κι αυτη ξανθιά αστυνομικός. Το κυριότερο όμως είναι ότι δείχνει να φοβατε λιγότερο και να κοιμάται πιο ήρεμα το βραδυ.

Το λερω πως ακούγονται κάπως όλα αυτα.... Ομως αισθάνομαι την ανάγκη να πως ένα ευχαριστω σε αυτη την αστυνομικό και μία συγνώμη για το οτι χρησιμοποιούσα την αστυνομία για να φοβερήσω το παιδί μου.

Σας ευχαριστω policenet και ελπίζω να μην σας κούρασα."

Σχόλιο policenet.gr: Η συμπεριφορά και το ήθος μία αστυνομικού του πεζοδρομίου ήταν ικανή για να πείσει ένα μικρό παιδάκι να δει τα πραγματα με την αληθινή τους όψη. Ελπίζουμε όμως κάι να μείνει και σε όσους ενήλικους διαβάσουν αυτό το μήνυμα.

 

(Φωτό αρχείου)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis