Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 16/12/2017

Μήπως μας θεωρείτε ζωντανούς στόχους κύριοι;

Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν τον τίτλο αυτο υπερβολή και ατόπημα, όμως αν ληφθούν υπόψιν τα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν λάβει χώρα το 2017 και εκθέτοντας τα ακολουθα:

"Την 10 Ιανουαριου 2017 το χτύπημα στα γραφεία του Πασόκ, στο στόχαστρο οι αστυνομικοί, επίθεση την 6η Νοεμβρίου 2017 πάλι στο στόχαστρο αστυνομικοί, τρίτο περιστατικό στις 23-2-2017 που άγνωστοι πυροβόλησαν κατα αστυνομικών στο πεδίο του Άρεως" μπορει να διαπιστώσει και ο πιο δύσπιστος το μέγεθος του προβλήματος και οτι κατάφωρα κάποιοι εκ των άνωθεν παίζουν με πιθανότητες τις ζωές μας.

Τοποθετώντας μας στον δρόμο εκτός του χώρου του Υπουργείου (ή ακόμα και πίσω απο τα κάγκελα) χωρίς κάποιο φυλάκιο να μας προφυλάσσει απο τυχόν προαναφερθείσες επιθέσεις ή εστω αυτοκινητιστικό ατύχημα σε μια λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας, παίζουν με τις ζωές μας κορώνα - γράμματα καθημερινά.

Έλλειψη αναγκαίας αυτοπροστασίας και αδιαφορία καθε υπεύθυνου για τις ζωές μας.

Μήπως μέρες να αναθεωρήσετε τα σχέδια αυτά ώστε να μην θρηνήσουμε κάποιον συνάδελφο και μετά εκ των υστέρων ψάχνουμε για κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο να αποδώσουμε ευθύνες;

Με εκτίμηση

** Το ανωτέρω κείμενο εστάλη από αναγνώστη - αστυνομικό στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis