Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 02/10/2015

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνωστών που εστάλη στο policenet.gr

 

Η αρχή έχει γίνει με την γνωστή νομοθεσία σύμφωνα με την οποία, όσοι έχουν ετήσιο καθαρό εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ, θα πληρώνουν αρκετά για υπηρεσίες προστατευτικής φύλαξης από την Ελληνική Αστυνομία.

Η πρότασή μας είναι το ποσό αυτό να πέσει στα 50.000 ευρω και να συμπεριλαμβάνει οπωσδήποτε την φύλαξη των ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ που έχουν ιδιωτικοποιηθεί.

Δέον είναι συνεπώς, η λίστα να αναπροσαρμοστεί και να μεγαλώσει, ώστε να συμπεριλαμβάνει εκτός των ιδιωτικοποιημένων ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ( όπου στα περισσότερα ¨κυριαρχούν¨ήδη ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας ), των ΠΑΕ, των ιδιωτικών τραπεζών και περισσότερες « ιδιωτικές δραστηριότητες »…. ξέρουμε ποιες.

Βιώσαμε και θα βιώσουμε ενδεχομένως, μια άνευ προηγουμένου συρρίκνωση των ανήμπορων να «κρυφτούν », μισθών μας.

Παράλληλα, η τάση για ιδωτικοποίηση της αστυνόμευσης, ολοένα και ενισχύεται με τις ευλογίες τις πολιτείας.

Οι δύο αυτές καταστάσεις λειτουργούν πλέον ως συγκοινωνούντα δοχεία ¨μεταλλάσσοντας¨ το πεδίο της παροχής ασφάλειας που η πολιτεία υποχρεούται να προσφέρει στην κοινωνία, θέτοντας το σε μια ασαφή βάση.

Παράλληλα, η δαπάνες για να διατηρηθεί αξιόμαχος ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, να ικανοποιηθούν οι ανάγκες για υλικοτεχνικό εξοπλισμό και για είδη αυτοπροστασίας των αστυνομικών οργάνων είναι ¨ασήκωτες¨.

Καιρός είναι λοιπόν να οργανωθεί και να υλοποιηθεί σε επίσημη και διαφανή βάση ΟΛΟ ΑΥΤΟ και να διεκπαιρεώνεται μεθοδευμένα από μια συγκεκριμένη οικονομική ΥΠΗΡΕΣΙΑ, που θα έχει και την απόλυτη ευθύνη στα πλαίσια λειτουργίες του Υπουργείου Δημοσίας τάξης και προστασίας του Πολίτη.

Με το «αντίβαρο» αυτό θα αναχθεί μια δυναμική ¨σταθεροποίησης ¨ της τάσης που ¨θέλει ¨ ολοένα και μεγαλύτερη υπερ-προσπάθεια των Σωμάτων ασφαλείας και ιδιαίτερα της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να ανταποκριθούν στην παροχή ενός εκ των σημαντικότερων κοινωνικών αγαθών, εκείνου της Δημόσιας Ασφάλειας, σε ένα και ποιο ¨ανασφαλή¨ κόσμο.

Σκεφτείτε το !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis