Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 30/08/2022

Πέρυσι το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής εμφανίσθηκε αιφνιδιαστικά στην Πάτρα στις αρχές Ιουλίου. Φέτος ήλθε στο τέλος Αυγούστου. Πέρυσι ήταν «θορυβώδης» η παρουσία του, αφού είχαμε προσαγωγές και μάλιστα σε μία περίπτωση παρατηρήθηκε και αντίσταση κατά των αστυνομικών.

Φέτος, προχθές το βράδυ συγκεκριμένα, οι έλεγχοι έγιναν μόνο με τα… μάτια και χωρίς προσαγωγές.

Διαβάστε επίσης

Ποιο το αποτέλεσμα της προχθεσινής «επιχείρησης»; Δεν υπάρχει χειροπιαστό, ορατό αποτέλεσμα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι οι 32 άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών και της ΟΠΚΕ δεν ήλθαν… βόλτα από την Αθήνα στην Πάτρα.

Μια προφανής ερμηνεία είναι ότι κατέφθασαν για να υποδηλώσουν ότι η ΕΛΑΣ (μπορεί να) έχει το «πάνω χέρι» στη νύχτα. Οτι βλέπει και ξέρει τα πάντα.

 

Ωστόσο, πρόκειται μάλλον για την ορατή πλευρά του λόφου γιατί υπάρχει και η αθέατη, που σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», είναι συνδεδεμένη με την έκθεση των 500 σελίδων που είχε παραδώσει ο προηγούμενης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.

Ενισχύεται δε, η ανωτέρω εκδοχή από το γεγονός ότι οι εκβιασμοί και τα μπραβιλίκια σε τοπικό επίπεδο, είναι μια ελεγχόμενη, γενικά, υπόθεση. Αρα, ήταν υψηλότερος και σοβαρότερος ο προχθεσινός στόχος της αποστολής των ανδρών του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν ήλθαν μόνο για να δουν να ακούσουν και να απέλθουν. Αφησαν και μήνυμα σ’ εκείνους που ονοματίζονται στην έκθεση Χρυσοχοΐδη. Μήνυμα, να κάτσουν στ’ αβγά τους…

Πηγή:  pelop.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis