Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 04/10/2022

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι σκηνοθέτησε τα δύο περιστατικά επιθέσεων με πυροβολισμούς και εμπρηστικό μηχανισμό ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Μ.Φουρθιώτης δήλωσε αθώος και εξέφρασε τα παράπονά του για τον περιοριστικό όρο που του έχει επιβληθεί να μην εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης

«Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Πού αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη», ανέφερε στην απολογία του ο Μ. Φουρθιώτης.

Δεν έλειψαν οι αναφορές και σε πολιτικά πρόσωπα από τον κατηγορούμενο:

«Ο Βρυώνης μεταβίβασε το σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά ήταν για να μη μιλήσω για τον υπουργό Επικρατείας και να μην μπλέξει ο Βρυώνης και ο Φλαμπουράρης. Και ο Βρούτσης αφού έφυγε από το υπουργείο, τέσσερις μήνες μετά βγήκε να πει ότι τον απείλησα με μπράβους».

Πρόεδρος: Ποια η σχέση σας με τους συγκατηγορουμένους σας;

Κατηγορούμενος: Ήταν υπάλληλος ο ένας του Βρυώνη από 2012-13. Όταν σταμάτησε την εταιρεία ζήτησα από Βρυώνη να μου προτείνει κάποιους για τη φύλαξή μου και τη φύλαξη του σπιτιού μου. Μου πρότεινε τον συγκεκριμένο κι έτσι ξεκίνησε συνεργασία. Ούτε φίλοι είμαστε ούτε εχθροί. Σε αυτόν ζήτησα να φέρει κι έναν ακόμη συνεργάτη για να καλυφθεί το ωράριο.

Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολούθησαν οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης.

«Δεν έχω καταλάβει το λόγο που βρίσκομαι εδώ. Εργάζομαι 11 χρόνια για τον Βρυώνη. Εκεί γνώρισα τον Φουρθιώτη. Δεν ξέρω ούτε για πυροβολισμούς, ούτε για βόμβες, ούτε έχω τέτοια ειδικότητα», ανάφερε ο συγκατηγορούμενος του παρουσιαστή, που κατηγορείται μεταξύ άλλων και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 11 Οκτωβρίου με την αγόρευση του εισαγγελέα.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis