Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:27 | 08/04/2016

Μπορεί το κάστ του Game Of Thrones να είναι η τελευταία... πηγή που μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος όσον αφορά το τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς, όμως από την άλλη πλευρά είναι και οι μόνοι που μπορεί να ξέρουν με βεβαιότητα το τι πράγματι συμβαίνει στον κόσμο του Γουέστερος.

Η Μέισι Γουίλιαμς, η ηθοποιός που υποδύεται την Άρια Σταρκ μίλησε στο Entertaiment Weekly για το τι μας επιφυλάσσει η 6η σεζόν που ξεκινάει στις 24 Απριλίου και οι δηλώσεις της μάλλον θα... αγχώσουν, παρά θα καθησυχάσουν τους φίλους της επιτυχημένης σειράς. Συγκεκριμένα η Γουίλιαμς είπε: «Κάθε χρόνο, ανοίγω για πρώτη φορά τα σενάρια και σκέφτομαι “αυτό είναι πολύ πρώτο”. Αυτή τη χρονιά όμως άνοιξα τα σενάρια και σκέφτηκα πως ήταν πολύ συναρπαστικό. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Θα το μισήσουν, αλλά θα το λατρέψουν και ανυπομονώ.

Ο κόσμος ήταν εξαγριωμένος από την περσινή σεζόν αλλά κρυφά την λάτρεψαν, γιατί δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει. Οι παραγωγοί έχουν ξεφύγει πλέον από τα βιβλία του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Πολλοί λένε «δεν θα ξαναδώ την σειρά ποτέ πια», αλλά φυσικά συνεχίζουν να βλέπουν».

Η Μέισι Γουίλιαμς τόνισε στο τέλος πως η σεζόν αυτή ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες που υπάρχουν.

 

koolnews.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis