Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:38 | 29/12/2020

Η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση στον καταυλισμό ρομά των Μεγάρων, όπου το πρωί της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 10 τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον Βλυχό Μεγάρων ανάμεσα σε δύο οικογένειες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 10 άτομα τα οποία διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος της συμπλοκής είναι ένα τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών και το οποίο δεν έχει δηλωθεί. Τα πνεύματα οξύνθηκαν από την πρώτη στιγμή και το πρωί η κατάσταση κατέληξε σε σύρραξη, όπου βγήκαν οι καραμπίνες και από τους πυροβολισμούς υπήρξαν τραυματίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και Ασφάλεια είναι στο σημείο, και συντονίζονται από το κέντρο επιχειρήσεων, ενώ στην περιοχή πετούν και drones.

Οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή εκτιμάται ότι βρίσκονται μέσα στον καταυλισμό, όπου ενδέχεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

 

 

πυροβολισμοί Μέγαρα αστυνομία

πυροβολισμοί Μέγαρα αστυνομία

πυροβολισμοί Μέγαρα αστυνομία

πυροβολισμοί Μέγαρα αστυνομία

πυροβολισμοί Μέγαρα αστυνομία

5213381.jpg

5213384.jpg

Αστυνομική επιχείρηση στα Μέγαρα

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis