Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:57 | 21/06/2020

Μπλόκαρε στη γραφειοκρατία η αντικατάσταση των αλεξίσφαιρων γιλέκων του αστυνομικού σώματος. Η πανδημία του κορωνοϊού ενέτεινε την καθυστέρηση παραλαβής των νέων αλεξίσφαιρων γιλέκων. “Μας πήγε πίσω η πανδημία του κορωνοϊού. Το επόμενο διάστημα αναμένουμε την παραλαβή 5.000 αλεξίσφαιρων γιλέκων” τόνισε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης Fm100 ο αντιπρόεδρος του δ.σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Θεόφιλος Παπαδάκης.

Όπως είπε ο κ. Παπαδάκης, κάθε αλεξίσφαιρο γιλέκο έχει ημερομηνία λήξης. “Μετά από μια 5ετία λήγει. Δυστυχώς, το αστυνομικό σώμα συνεχίζει να λειτουργεί υπό μνημονιακές συνθήκες”.

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαδάκης, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατάστασης είναι το ότι τα περιπολικά που αγοράστηκαν τελευταία φορά ήταν το διάστημα 2002-2004.

Ο αντιπρόεδρος του δ.σ. της ΠΟΑΣΥ, πρόσθεσε ότι το οργανόγραμμα της Διεύθυνσης Αστυνομίας του Αερολιμένα Θεσσαλονίκης είναι ξεπερασμένο και χρειάζεται ενίσχυση με επιπλέον αστυνομικό προσωπικό. “Το αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή έχει 115 αστυνομικούς. Χρειάζεται ενίσχυση διότι έχει επεκταθεί σε μέγεθος το αεροδρόμιο. Δεν γίνεται η Ελληνική Αστυνομία να βασίζεται σε δωρεές και στα προγράμματα ΕΣΠΑ” σημείωσε ο κ. Παπαδάκης και κάλεσε το αρμόδιο Υπουργείο να επιληφθεί των ελλείψεων στο αστυνομικό σώμα.

Σ.Ξανθοπούλου

thesseconomy.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis