Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 24/06/2017

το νοσοκομείο κατέληξε ένας 38χρονος μαύρος αστυνομικός του Σεντ Λιούις, των ΗΠΑ, όταν δέχτηκε πυρά από λευκό συνάδελφό του κατά τη διάρκεια περιστατικού, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Όλα ξεκίνησαν μετά από αναφορά για κλεμμένο όχημα. Η αστυνομία ακολούθησε το όχημα και οι επιβαίνοντες σε αυτό άνοιξαν πυρ εναντίων του περιπολικού. Μετά από σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, οι τρεις μαύροι ένοπλοι εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 38χρονος έσπευσε με το όπλο του, όντας εκτός υπηρεσίας, να δει τι συμβαίνει, καθώς το περιστατικό συνέβη κοντά στο σπίτι του. Εκεί, δύο αστυνομικοί τον διέταξαν να πέσει στο έδαφος αλλά στη συνέχεια τον αναγνώρισαν και του είπαν να κινείται κοντά τους. Ενώ τους πλησίαζε, ένας άλλος λευκός αστυνομικός έφτασε στο σημείο και "προφανώς χωρίς να τον αναγνωρίσει", τον πυροβόλησε, "φοβούμενος για την ασφάλειά του", όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι ο 38χρονος υπηρετεί στο ίδιο τμήμα εδώ και 11 χρόνια και ο συνάδελφός του, που τον πυροβόλησε, 8. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του.

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis