Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 21/07/2021

Με την με αρ. πρωτ.: 6023/6/217 από 17 Ιουλίου 2021 απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Καραμαλάκη Μιχαήλ ιδρύεται και θα λειτουργήσει Περιφερειακό Αστυνομικό Ιατρείο στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα.

Το Ιατρείο αυτό θα στελεχωθεί με επιστημονικό προσωπικό το οποίο θα επιλεγεί μέσω προκήρυξης η οποία θα δημοσιευτεί άμεσα σύμφωνα με την αναφερόμενη διαταγή. Ειδικότερα θα στελεχωθεί από έναν Παθολόγο Ιατρό, από έναν Ψυχίατρο και δύο Ψυχολόγους, ενώ θα εξυπηρετεί τόσο το εν ενεργεία Αστυνομικό προσωπικό των υπηρεσιών των περιφερειακών ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας αλλά και τους εν αποστρατεία Συναδέλφους μας.

Η Ένωση μας χαιρετίζει την απόφαση αυτή του Αρχηγού του Σώματος αφού η ίδρυσή δομής πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας για το Αστυνομικό προσωπικό της περιοχής αποτελούσε βασική διεκδίκηση μας, με σειρά παρεμβάσεων προς τον Υπουργό, τον ίδιο τον Αρχηγό, τους Βουλευτές της Αχαΐας αλλά και τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών, ιδίως κατά το τρέχον και περασμένο έτος, λόγω και της διάδοσης της πανδημίας του ιού covid19.

Είναι σίγουρο ότι η απόφαση αυτή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης του Αστυνομικού προσωπικού με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis