Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:39 | 09/03/2021
ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό πλέον, συνεχίζει η συνδικαλιστική κατρακύλα της ΠΟΑΣΥ. Εδώ και δυο ημέρες βλέπουμε τους  γνωστούς τηλεοπτικούς μαϊντανούς της,  με μπροστάρη τον ίδιο της τον πρόεδρο, να προσπαθούν λυσσαλέα και μέσα από ένα κρεσέντο λασπολογίας, να συνδέσουν το περαστικό της επίθεσης κατά των Συναδέλφων στην Νέα Σμύρνη με τις προσλήψεις και την εκπαίδευση των ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ.
 
Μα αλήθεια δεν σας ενημέρωσε κανείς ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπάρχουν εμπλεκόμενοι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ; Μήπως έχετε κυριευθεί από σύνδρομο καταδίωξης από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ; Είναι δυνατόν να επενδύετε σε έναν τόσο φθηνό και ξενδιάντροπο συνδικαλισμό; Σπεύσατε αμέσως και πριν ακόμη καθίσει ο κονιορτός των στιγμιότυπων και του όχλου, να εξαργυρώσετε τον τηλεοπτικό σας χρόνο στα πάνελ ώστε να τηλεδικάσετε τους ίδιους σας τους Συναδέλφους μέσα από άτοπες και επικίνδυνες δηλώσεις σας. Χάρη σ εσάς έχει χαθεί κάθε έννοια ντροπής. Καθημερινά μας εκπλήσσετε όλο και πιο δυσάρεστα.
 
Να θυμάστε όμως ότι όσο εσείς θα επενδύεται στην διάσπαση, τόσο εμείς θα επενδύουμε στην ενότητα όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.
 
Συμβουλευτικά θα σας παροτρύνουμε να ξεθάψετε τις στολές σας από τις ντουλάπες και τα πατάρια που τις θάψατε,( ελπίζουμε να βάλατε ναφθαλίνη γιατί αλλιώς θα τις έφαγε ο σκόρος) και να κάνετε καμιά υπηρεσία στο πεζοδρόμιο δίπλα στους Συναδέλφους από τους οποίους ζητάτε να σας ψηφίζουν, μήπως και την επόμενη φορά είστε λιγότερο διχαστικοί και περισσότερο προσεκτικοί  στις δημόσιες τοποθετήσεις σας.
 
Σε κάθε άλλη περίπτωση να θυμάστε ότι η σιωπή είναι χρυσός!!! Οι μέρες που πέρασαν μα και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι εξαιρετικά δύσκολες.
 
Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους Συναδέλφους μας γιατί είστε όλοι Συνάδελφοι.
 
Με ψυχραιμία και επαγγελματισμό θα ξεπεράσουμε και αυτόν τον σκόπελο.
 
Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis