Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 30/07/2018

Μπορεί να άλλαξε περιοχή, όχι όμως και... συνήθειες, ένας νεαρός ο οποίος αναζητούνταν από τις αρχές στην Αττική όπου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ληστεία από τον τακτικό ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών! Δεν δίστασε, όμως, να διαπράξει άλλη μια ληστεία, σε βάρος μιας γυναίκας στην Κρήτη.

Ο 30χρονος Έλληνας πλησίασε με μια μοτοσικλέτα μια συνομήλική του γυναίκα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, την περασμένη Πέμπτη, την ακινητοποίησε με την απειλή όπλου υποχρεώνοντάς την να του δώσει όσα χρήματα είχε μαζί της και διέφυγε με τη μηχανή. Όμως, λίγες ώρες αργότερα ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και τους έδειξε πλαστή ταυτότητα με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

[custom:google-ads]

Η μηχανή κατασχέθηκε και ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού, άνδρες του οποίου έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν μικροποσότητα κάνναβης και μια συσκευασία με μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου, ενώ σε μια αγροτική περιοχή που χρησιμοποιούσε βρήκαν και το αεροβόλο όπλο. Στη συνέχεια, προσήχθη στην Ασφάλεια Ηρακλείου, όπου αναγνωρίστηκε από την 30χρονη που λήστεψε και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψης.

Έτσι, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για ληστεία, πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, θα μεταχθεί και στην Αθήνα για να απολογηθεί για τις παλιότερες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Πηγή: protothema.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis