Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:35 | 04/10/2020

Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια πάνω από 1000 νέοι και νέες ορκίζονταν στις κατά τόπους Διεθύνσεις της χώρας για να περάσουν δύο μέρες αργότερα τις πύλες των σχολών Αστυνομίας ως επιτυχόντες της δεύτερης σειράς, του τότε νεοσύστατου θεσμού των πανελλαδικών εξετάσεων, για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. !

Οι προσδοκίες μεγάλες, τα όνειρα επίσης και η διαδρομή από τότε μέχρι σήμερα τεράστια και γεμάτη από κάθε λογής συναισθήματα...

Η γεύση που αφήνει όμως πάρα τα πολλά θετικά, είναι κυρίως πικρή, διότι η επίσημη πολιτεία εδώ και δυόμιση δεκαετίες ΔΕΝ κατάφερε να απονέμει στην πολυπληθέστερη αυτή τη στιγμή κατηγορία Αστυνομικών Υπαλλήλων του Σώματος, τους ανακριτικούς προερχόμενους μέσω Πανελλαδικών, αυτά που της αξίζουν και της αναλογούν...!

Αυτή η ανοιχτή πληγή θα θυμίζει σε όσους ευαγγελίζονται στρουθοκαμιλίζοντας μία σύγχρονη Αστυνομία στα πρότυπα άλλων Αστυνομιών ότι απέτυχαν ακόμη και στα αυτονόητα....!

Ο ζήλος ο επαγγελματισμός και η αυταπάρνηση θα συνεχίσει να κυλά στο "DNA" μας χωρίς την παραμικρή έκπτωση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας προσφέροντας ανιδιοτελώς στο κοινωνικό σύνολο και για τα υπόλοιπα χρόνια μέχρι την δύση της καριέρας μας...

Ας λογοδοτήσουν αυτοί που πρέπει!

Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλη τη δεύτερη σειρά Πανελλαδικών όπως συνηθίζεται να αποκαλείται!

Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ
Μέλος του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Θ
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης


Δείτε ακόμα: Ξεκίνησε την δωρεάν διάθεση Καρτών Προνομίων ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis