Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 12/12/2020
Για ακόμη μια φορά ο γνωστός λαϊκιστης και δημαγωγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ραγκούσης αναδύεται μέσα από έναν οχετό ιδεοληψιών και σκοπιμοτήτων, βάλλοντας εναντίον του τιμημένου θεσμού των ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ. Αυτήν την φορά όμως το μένος του κ. Ραγκούση για τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ το οποίο αποτυπώθηκε μέσα από ένα κρεσέντο άτοπων ψευδών και άστοχων τοποθετήσεων του, καθώς και από την ασέβεια του προς τους νεκρούς Συναδέλφους μας, κατά την τοποθέτηση του στην ολομέλεια της βουλής, υπερέβη τα εσκαμμένα. Ως εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας σας έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές πως η λάσπη που εκσφενδονίζετε προς έναν θεσμό ο οποίος μετρά πάνω από 20 έτη ζωής στο αστυνομικό σώμα και απαρριθμεί περίπου 10000 σκληρά εργαζόμενους άντρες και γυναίκες με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη, θα επιστρέφει δικαιωματικά πίσω σε εσάς. Μπορεί και να σας ευεργετήσει καθώς το λασπόλουτρο έχει ιαματικές ιδιότητες.
 
κ Ραγκούση δεν διστάσατε σήμερα να σπιλώσετε ακόμη και  νεκρούς ήρωες συναδέλφους μας, ώστε να ικανοποιήσετε τις πολιτικές σας σκοπιμότητες. Μάθετε λοιπόν σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ή που κάνετε πως δεν το γνωρίζετε, πως οι ήρωες αυτοί έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος όχι επειδή ήταν ανεκπαίδευτοι όπως κυνικά διαδίδετε, μα αντιθέτως επειδή τήρησαν μέχρι τελευταία στιγμή τον όρκο τους πληρώνοντας το κυριολεκτικά με την τελευταία ρανίδα του αίματος τους. Έναν όρκο για μια ασφαλή κοινωνία. Μια κοινωνία δοκιμαζόμενη από την εγκληματικότητα, καθώς η πολιτική παράταξη όπου έχετε προσαράξει τα τελευταία έτη, κατασκευάζοντας φωτογραφικούς νόμους , χάριν της χάρης των συντρόφων σας, απελευθέρωσε ταυτόχρονα και χιλιάδες βαρυποινίτες κακοποιούς οι οποίοι λυμαίνονται τις περιουσίες των πολιτών.
 
Ποιοί άραγε είναι οι επικίνδυνοι κ. Ραγκούση; Να είστε σίγουρος πως δεν είναι οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ. Αντιθέτως οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ καλούνται καθημερινά να συλλάβουν με κάθε τίμημα αυτούς που οι όμοιοι σας ιδεολόγοι απελευθέρωσαν απερίσκεπτα διαταράσσοντας το κοινωνικό σύνολο. Μέσα στην δίψα σας για μικροπολιτική αναφερθήκατε μονάχα σε μερικά μεμονωμένα περιστατικά τα οποία ικανοποιούσαν πλήρως τον σκοπό σας, πλην όμως δεν είχατε το σθένος να αναφερθείτε ούτε μια στιγμή σε ένα από τα χιλιάδες καθημερινά περιστατικά ηρωισμού αυτών των ανθρώπων.  Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες για την ένδοξη ιστορία του θεσμού μας ενάντια στην μάχη με το έγκλημα, μήπως και την επόμενη φορά είστε λίγο πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σας. Είμαστε όμως πεπεισμένοι πως σύντομα θα απολαύσουμε και πάλι τις ιδεοληπτικές σας φανφάρες, οπότε και θα λάβετε τις απαντήσεις που αναλογούν στην μικροπρέπεια σας. Πρόθεση μας είναι όμως να σας υπογραμμίσουμε μερικές βασικές έννοιες για την αντιμετώπιση του πολιτικού κανιβαλισμού στον οποίο έχετε περιέλθει:
 
 1) Σεβασμός στους νεκρούς ήρωες μας!!!
 2) Αξιοπρέπεια!!!
 3) Ντροπή και όνειδος!!!
 
  Τέλος απευθυνόμενοι προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ Τσίπρα έχουμε να δηλώσουμε το εξής: κ Τσίπρα εάν έχει μείνει έστω και λίγη Τσίπα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρετε τον κ. Ραγκούση στην πολιτική ορθότητα!!!
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis