Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:16 | 22/01/2018

H ανακοίκοινωση που ακολουθεί αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb Σεφεαα-sefeaa - Ειδικοί Φρουροί

Τελευταία, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης μεθόδευσης από την κυβέρνηση, αφαίρεσης εισοδήματος με διαφορά τεχνάσματα, χωρίς να στέκεται κανένας εμπόδιο από την Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μάλιστα σε αντίθεση με την Ηγεσία συναφών εργασιακών χώρων, χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για την οικονομική μας αφαίμαξη οι υπηρεσίες του Υπουργείου και του κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης, οι οποίες και πρόθυμα εκτελούν. 

Σήμερα η έκδοση των σημειωμάτων αποδοχών για περίπου 1.500, προσφάτως Αστυφυλακοποιημένων Ειδικών Φρουρών επεφύλασσε την στέρηση του μισού περίπου από το μισθό τους χωρίς ουδεμία προειδοποίηση, χωρίς ουδεμία επεξήγηση, χωρίς καν τη εφαρμογή της διαδικασίας επιμερισμού σε δόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία για τις ανάγκες εξοπλισμού των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Κύριοι της Ηγεσίας 350 Ευρώ για εμάς είναι ποσό πολύτιμο σε σχέση με το σύνολο των αποδοχών μας που δεν είναι μακρυά από αυτό που κρατάτε . Ίσως δεν το αντιλαμβάνεστε γιατί οι μισθοί σας είναι υπερδιπλάσιοι του προσωπικού που υπηρετεί στις εντολές και διαταγές σας. 

Κύριοι της Ηγεσίας με τα χρήματα που καταλήγουν στις οικογένειες μας υποφέρουμε και στερούμαστε ακόμη και διατροφικές ανάγκες μας. 

Κύριοι της Ηγεσίας οφείλεται πριν , να ενημερώνεται για το ακριβές ποσό που πρόκειται να κρατηθεί και αναλυτικά τους λόγους που κρατείται. 

Αίφνης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α μετά την ενημέρωση για την κράτηση στη μισθοδοσία των συναδέλφων μετέβει στο Αρχηγείο, επικοινώνησε αρχικά με το Διευθυντή του κλάδου Οικονομικής Υποστήριξης του Αρχηγείου, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει επακριβώς τους λόγους των κρατήσεων παραπέμποντας μας στο Διευθυντή της Διαχείρισης Χρηματικού.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο κ Αρχηγός, επακριβώς για το θέμα που αγνοούσε. 

Αξιώνοντας επίσημη γραπτή και αναλυτικη ενημέρωση λάβαμε την διαβεβαίωση ότι το πρωί της Δευτέρας αφού μεταβούμε στη Διαχείρισή Χρηματικού από όπου και θα τη λάβουμε, ακολούθως θα ανακοινώσουμε και θα ενημερώσουμε.

Στο μεσοδιάστημα προέκυψαν κάποιες προφορικές εξηγήσεις τις όποιες δεν παραθέτουμε, αναμένοντας απάντηση με την ευθύνη του υπογράφοντος.

 

Διαβάστε στο Policenet.gr :  Για αστυνομικούς σε ρόλο ... "ειδικών εκκαθαριστών" και για αφαίμαξη των Υπηρεσιών κάνουν λόγο οι συνδκαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis