Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:39 | 28/01/2016

Ακόμα και αυτή τη στιγμή που όλα τα στοιχεία είναι εναντίον τους το σατανικό ζευγάρι από τη Σιάτιστα Κοζάνης αρνείται να δηλώσει την ενοχή του για τη δολοφονία του 23χρονου γιου τους, Κωστή Πολύζου.

Ενώπιον του ανακριτή Κοζάνης βρέθηκαν για τρίτη φορά η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της δολοφονίας του άτυχου 23χρονου.

Το κατηγορητήριο κακουργηματικού χαρακτήρα για τους δύο φερόμενους ως δράστες περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού, ψευδορκία μάρτυρα και πλαστογραφία μετά χρήσης.

Αρνήθηκαν κάθε κατηγορία και, φυσικά, τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου, τόσο η μητέρα του, όσο και ο πατριός του. Κανείς τους δεν ομολόγησε στον ανακριτή, ο οποίος, ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, αποφάσισε την προφυλάκιση τους.

Και οι δύο άκουσαν αμίλητοι την απόφαση, χωρίς να κάνουν κανένα σχόλιο ή να πουν το οτιδήποτε. Μάλιστα, η μητέρα του Κωστή Πολύζου ήταν ιδιαίτερα αρνητική και δεν απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις του ανακριτή...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis