Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 08/08/2019

Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αθηνών "Σύγχρονη Αστυνομία" που μόλις κυκλοφόρησε

Του Χύτα Κωνσταντίνου

Γενικού Γραμματέα Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Μετά την πρόσφατη εκλογή μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, παραδίδω την έκδοση της εφημερίδας σε έναν άξιο συνάδελφο και συναγωνιστή όλα αυτά τα χρόνια, τον Κώστα τον Ρίζο (Ειδικό Γραμματέα Τύπου και Μ.Μ.Ε. Ε.ΑΣ.Υ.Α. – Υπεύθυνο έκδοσης εφημερίδας), ο οποίος έχω τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να κρατάει την εφημερίδα σε υψηλό επίπεδο και θα την κάνει ακόμα καλύτερη.

Ελπίζω την τριετία που πέρασε, ως Αντιπρόεδρος Ε.ΑΣ.Υ.Α. για θέματα Τύπου και Μ.Μ.Ε., να έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση της εφημερίδας της Ένωσης «Σύγχρονη Αστυνομία» με καλύτερης ποιότητας χαρτιού, νέες στήλες, θέματα και νέα αρθρογραφία για σημαντικά θέματα που μας αφορούν, καταναλώνοντας άπειρο προσωπικό χρόνο, πολλές φορές ακόμα και μέχρι τα ξημερώματα.

Η εφημερίδα μοιράζεται σχεδόν σε όλες τις Υπηρεσίες με ιδία μέσα και προσωπικό κόπο του ίδιου του Διοικητικού Συμβουλίου και των αντιπροσώπων της Ε.ΑΣ.Υ.Α. Η εφημερίδα της Ένωσης αποτελεί τη φωνή μας -τη φωνή σας συνάδελφοι και αυτή πλέον ακούγεται πολύ δυνατά και παντού.

Καλή επιτυχία στον νέο υπεύθυνο έκδοσης από καρδίας. Θα είμαι πάντα δίπλα του σε ότι χρειαστεί. Είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας θα τα πάει ακόμα καλύτερα. Καλή δύναμη και καλούς αγώνες να έχουμε.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis