Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:18 | 19/07/2019

Το ΚΥΣΕΑ σήμερα θα αποφανθεί για την νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και κατα συνέπεια θα "ανοίξει" ο δρόμος της ... "κρίσης" και των λοιπών Αξιωματικών του Σώματος.

Το "βλέμμα" όλων των στελεχών και των υπηρεσιακών παραγόντων είναι επικεντρωμένο στις συγκεκριμένες εξελίξεις, δεδομένου ότι οι Αξιωματικοί που τελικά θα παραμείνουν και θα αναλάβουν τις Διοικήσεις των Υπηρεσιών θα έχουν νευραλγικό ρόλο στην επόμενη ημέρα για το Σώμα.

Αρκετά είναι τα μηνύματα που στέλνουν οι αναγνώστες του Policenet.gr στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας, διατυπώνοντας απόψεις και προβληματισμούς.

Στην πλειοψηφία τους τονίζουν ότι το τελευταίο διάστημα οι Κρίσεις των αξιωματικών είναι συχνές (σε κοντινά χρονικά διαστήματα), με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ενδεικτικό είναι το μήνυμα που ακολουθεί:

"Αγαπητό Policenet, με το να γίνονται κρίσεις αξιωματικών κάθε λίγους μήνες το μόνο που καταφέρνουμε είναι η ανασφάλεια των Αξιωματικών  να είναι διαρκώς στα ύψη.

Σε όλες τις υπηρεσιες το μόνο που βλέπεις είναι μία παρατεταμένη στασιμότητα και αναβολες στην εξέταση των πιο δύσκολων ζητημάτων.

Και κάπου είναι και λογικό από τη στιγμή που οι Αξιωματικοί που ήρθαν πριν μολις λιγους μήνες, δεν ξέρουν αν θα παραμείνουν.

Κάποτε πρέπει να δοθεί περισσότερη σημασία στο ζήτημα της συνέχειας  των Υπηρεσιών. Η ηρεμία είναι αναγκαία προϋποθεση και για τους ανώτερους και για τους κατώτερους."


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ώρα των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ - Τα φαβορί για την Αρχηγία

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis