Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 05/04/2022

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Σκούμα Κωνσταντίνο και του εύχεται καλή θητεία με υγεία και τύχη. Η μέχρι πρότινος παρουσία του ως Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας, τον καθιστά άριστο γνώστη των θεμάτων που απασχολούν τα νησιά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας στο έργο μας, για την προσφορά του αγαθού της ασφάλειας στους πολίτες του βορείου Αιγαίου.

Παράλληλα, συγχαίρουμε τον Υποστράτηγο κ. Ντουρουντού Ελευθέριο για την παραμονή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, καθώς και τον Ταξίαρχο κ. Κεβόπουλο Γεώργιο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βαζούρα Ηλία, που παραμένουν Διευθυντές στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Χίου και Λέσβου αντίστοιχα.

Συγχαίρουμε επίσης τον κ. Μαϊστρέλλη Δημήτριο για την προαγωγή του στον βαθμό του Ταξιάρχου και την τοποθέτηση του στο τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, θέση που γνωρίζει καλά και έχει τιμήσει και στο παρελθόν, καθώς και τον κ. Παπάζογλου Κωνσταντίνο για την προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και την παραμονή του στη θέση του βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λέσβου.

Στον απερχόμενο Ταξίαρχο κ. Τσαπικούνη Ανδρέα, ευχόμαστε καλή συνέχεια ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, από όπου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σώμα, και τον ευχαριστούμε για την άψογη παρουσία του στο Βόρειο Αιγαίο, όπου άφησε άριστες εντυπώσεις κατά τη διετή συνεργασία μας.

Στον μέχρι πρότινος βοηθό Αστυνομικού Διευθυντή Χίου κ. Κατσαρό Γεώργιο, πλέον Ταξίαρχο ε.α., ευχόμαστε να χαρεί την αποστρατεία του, έχοντας υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Η σχεδόν 35ετής προσφορά του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και κυρίως στην κοινωνία της γενέτειράς του, νήσου Χίου, όπου Υπηρέτησε το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του, θα αφήσουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις στον ίδιο και σε όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΟΥΤΖΙΑΣ

 


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis