Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 16/01/2016

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» επί της οδού Δημαρχείου & Κουντουριώτου, έχει προγραμματίσει ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

Με την ευκαιρία αυτή, θα βραβευθούν από τον Όμιλο:

α) Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος.

β) Ο Αιδεσιμολογιότατος Αντιστράτηγος ε.α. πατήρ Ιωάννης Κοκκώνης

γ) Απονομή τιμητικής διάκρισης και χρηματικό βοήθημα στην οικογένεια του πεσόντα στο καθήκον Αστυνομικού, Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη.

δ) Απονομή τιμητικής διάκρισης και χρηματικό βοήθημα σε τραυματισθέντες Αστυνομικούς.

ε) Απονομή τιμητικής διάκρισης σε δεκατρείς (13) Αστυνομικούς οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλων ζήλο, θάρρος και αποφασιστικότητα, στην εκτέλεση του καθήκοντος και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας

Στην εκδήλωση θα δοθούν οικονομικές ενισχύσεις στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», σε ορφανά παιδιά και αναξιοπαθούντες οικογένειες Αστυνομικών. Επίσης θα δοθούν είκοσι δύο (22) χρηματικά βραβεία, και τιμητικά διπλώματα σε μαθητές, παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής όπου και έχει τοπική αρμοδιότητα ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας.

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής κοινωνίας, η πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πολλοί άλλοι. Την εκδήλωση

θα παρουσιάσει η κ. Φωτεινή Γεωργαντά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis