Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 01/02/2016

Παραθέτουμε την κοινή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.) και του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.) σχετικά με την από κοινού σύσκεψη που θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 3/2/2016 στην Αλεξανδρούπολη για το "ασφαλιστικό".

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

(Κοινή σύσκεψη για το ασφαλιστικό στην Αλεξανδρούπολη)

Εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και του Σωματείου  Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 κοινή σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να συζητήσουν όλες τις πτυχές του σχεδίου Νόμου σχετικά με ένα ασφαλιστικό, που κατεδαφίζει και ισοπεδώνει συντάξεις και εξαφανίζει το μόχθο ετών σκληρής αλλά και επώδυνης εργασίας των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας. Επίσης θα αποφασιστούν μορφές αντίδρασης που θα εμποδίζουν τα "μεγαλόπνοα" συνταξιοδοτικά οράματα της Κυβέρνησης και θα ενισχύουν τις αγωνιστικές δράσεις των ήδη εξεγερμένων εργασιακών φορέων, απέναντι στη εξαγγελθείσα φορολογική θύελλα.

Ως ενεργοί και παραγωγικοί φορείς εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία με έτη εργασίας και μόχθου στις πλάτες μας αλλά και με μεγάλη μελλοντική εργασιακή πορεία μπροστά μας, είμαστε υποχρεωμένοι  να αντιδράσουμε στην αφαίμαξη των εισοδημάτων μας αλλά και στην σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων.

Είναι ολοφάνερο, πως οι κύριοι υπαίτιοι της κατάντιας των ασφαλιστικών ταμείων δεν πληρώνουν την νύφη, επιλέγοντας  η κυβέρνηση να «εξυγιάνει» τα ασφαλιστικά ταμεία καταστρέφοντας και απομυζώντας ότι απέμεινε ζωντανό και υγειές .

Οι αποφάσεις μας, σηματοδοτούν  το μέλλον μας.

 Για  τα Δ.Σ.

Χαρέλας Παναγιώτης                                                                    Ντούμας Βασίλης

    Πρόεδρος Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.                                                                  Πρόεδρος Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis