Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 16/02/2021

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Παρακολουθούμε εδώ και μήνες να διαδραματίζεται επί του οδικού άξονα ΠΑΘΕ και ειδικότερα στους τρείς σταθμούς διοδίων Πελασγίας, Μοσχοχωρίου και Μακρυχωρίου ένα θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές-θύματα τους συναδέλφους των νομών μας, οι οποίοι και εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τους σκοπούς της αστυνόμευσης της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα και για λόγους καθαρά εντυπωσιασμού και τίποτε άλλο, σε καθημερινή βάση (48) αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες της ΔΑ Λάρισας και (24) από Υπηρεσίες της ΔΑ Μαγνησίας, κατασπαταλούνται στη καταγραφή ΟΛΩΝ των διερχομένων ΙΧΕ αυτοκινήτων για καθαρά στατιστικούς λόγους, υποκαθιστώντας τη θρυλική εταιρία GALANIS SPORTS DATA στα αιώνια ντέρμπι καλαθοσφαίρισης ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ.

Πάνω από (4000) έλεγχοι ημερησίως διενεργούνται χωρίς κανένα απολύτως νόημα και σαφέστατα χωρίς να τηρούνται τα μέτρα αυτοπροστασίας. Όρθιοι δίπλα στα γκισέ των ταμείων, ρουφώντας στη κυριολεξία όλο το καυσαέριο, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες μέσα στη βροχή, στο χιόνι και στο κρύο εκτίθενται οι συνάδελφοί μας με το ωράριο εργασίας τους να αγγίζει καθημερινώς τις δέκα ώρες.

Έλεγχοι πραγματοποιούνται ακόμα και στις λωρίδες e-way, με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος ανά πάσα στιγμή και σαν να μην έφταναν όλα αυτά να καταβάλλονται και από το άγχος μήπως περάσει όχημα και δε το καταγράψουν και κυρίως μήπως επιβαίνει σε αυτό το όχημα "κάποιος".

Και όλα αυτά εννοείται εις βάρος της κύριας αποστολής μας, που δεν είναι άλλη από τη προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε ατελείωτα..Σαν την ατέλειωτη ταλαιπωρία των συναδέλφων μας ... ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ.... Και απαιτούμε την άμεση αποδέσμευση από τα διόδια.

Λέμε ΝΑΙ στους ελέγχους.... Στους ουσιαστικούς και στοχευμένους ελέγχους αστυνομικού ενδιαφέροντος. Με τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, τις κατάλληλες συνθήκες και τα απαιτούμενα εφόδια. Οι έλεγχοι δεν είναι μια απλή καταγραφή για στατιστικούς λόγους. Είμαστε Αστυνομικοί και πρέπει να ενεργούμε Αστυνομικούς ελέγχους, όπως έχουμε εκπαιδευτεί.

Σε μια χώρα, με υποτιθέμενο lockdown, που ο καθείς, με ένα sms ή μία βεβαίωση, μπορεί να κυκλοφορεί νομότυπα, τελικά οι μόνοι που ταλαιπωρούνται είναι οι συνάδελφοι μας.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΥ ΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!

Για τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων

Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Λάρισας

Αθανάσιος Νταβούρας

Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Μαγνησίας

Ανάργυρος Διχτάς

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis