Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 07/08/2021

Έτοιμοι για μάχη, σε περίπτωση που θα εντοπίζονταν από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ήταν οι καλλιεργητές μιας πολύ μεγάλης χασισοφυτείας στην Κόνιτσα Ιωαννίνων!

Ένας από αυτούς συνελήφθη πριν προλάβει να χρησιμοποιήσει το Καλάσνικοφ, που είχε έτοιμο για χρήση πάνω στο αυτοσχέδιο κρεβάτι όπου κοιμόταν!

Η οργανωμένη φυτεία εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια δύσβατη δασώδη παραποτάμια περιοχή και, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οργανώθηκε επιχείρηση μαζί με ομάδα της Ε.Κ.Α.Μ. Βορείου Ελλάδας. Ο αλλοδαπός καλλιεργητής δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν οι «κομάντο» εισέβαλαν στην πρόχειρα κατασκευασμένη καλύβα όπου κοιμόταν, έχοντας δίπλα του το πολεμικό τυφέκιο με 30 φυσίγγια στον γεμιστήρα και ξιφολόγχη και άλλους τρεις ταχυγεμιστήρες με συνολικά 28 σφαίρες!

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, ξεριζώθηκαν από τον χώρο της φυτείας συνολικά 544 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος από πέντε εκατοστά ως 2,70 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια αυτοσχέδια δεξαμενή νερού στην οποία είχε συνδεθεί λάστιχο ποτίσματος μήκους 30 μέτρων, ένα φτυάρι, τσάπες, πριόνια και άλλα αγροτικά εργαλεία.

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών του συνεχίζεται.

Iwannina-xasisofyteia2

Iwannina-xasisofyteia3

Πηγή:  cretalive.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis