Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΟΠΚΕ
22:40 | 21/09/2022

 Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από τις αστυνομικές, όταν κλεμμένο όχημα από την περιοχή της Ανδραβίδας εντοπίστηκε στα Λεχαινά και μετά από σύγκρουση με αστυνομικά οχήματα ο δράστης συνελήφθη πεζός μετά από λίγα μέτρα, έχοντας επιχειρήσει να διαφύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον ίδιο ΡΟΜΑ που την περασμένη Παρασκευή είχε ληστέψει μια 68χρονη γυναίκα στην περιοχή του Σταφιδόκαμπου. Παρότι έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, αυτό δε φαίνεται να στάθηκε εμπόδιο για τον ίδιο και μόλις ελάχιστα εικοσιτετράωρα αργότερα αφότου τον άφησαν ελεύθερο οι αρχές, αυτός ξαναχτύπησε.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και περίπου στις 9 το βράδυ, υπήρξε καταγγελία για κλοπή οχήματος από κεντρικό σημείο της Ανδραβίδας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, με κλιμάκιο της ΟΠΚΕ να σπεύδει στο σημείο και μετά από λίγο να εντοπίζει το όχημα που κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Ο δράστης που μπήκε στην πόλη των Λεχαινών, είδε μετά από λίγο τους αστυνομικούς να του φράζουν τον κεντρικό δρόμο της πόλης που οδηγεί προς την εθνική και στην προσπάθειά του να τους ξεφύγει, συγκρούστηκε σφοδρά με τζιπ της ΟΠΚΕ.

Μετά τη σύγκρουση, ο ίδιος γρήγορα βγήκε εκτός οχήματος και προσπάθησε πεζός να ξεφύγει, ωστόσο οι άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να τον συλλάβουν ελάχιστα μέτρα πιο μακριά. Μετά τη σύγκρουση, προληπτική ήταν η μεταφορά αστυνομικού που ένιωσε ενοχλήσεις προκειμένου να προβεί σε εξετάσεις.

Εικόνα
1

Πηγή:  patrisnews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis