Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:38 | 13/07/2021

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματισμό αστυνομικού σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Δυτική Αττική.

Δωδεκάχρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του, δεν σταμάτησε σε αστυνομικό μπλόκο, και για να αποφύγει την σύλληψη χτύπησε με το SMART έναν αστυνομικό και τον τραυμάτισε στα πόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρπαξαν όπλο και κοσμήματα από σπίτι αστυνομικού

Οι συνάδελφοί του, έβγαλαν τα όπλα και πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, αλλά δεν κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Ο ανήλικος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, παραβιάζοντας STOP και ερυθρούς σηματοδότες. Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε μέσω ασυρμάτου ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, για το επεισόδιο και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν. Αμέσως οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του SMART.

Μετά από αναζητήσεις το ύποπτο όχημα, εντοπίστηκε, εγκλωβίστηκε και με το δάχτυλο στη σκανδάλη ζήτησαν από τον οδηγό να κατέβει από το μικρό αυτοκίνητο. Όταν άνοιξε την πόρτα, είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι.

Ερεύνησαν το αυτοκίνητο αλλά δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, όπως υποψιάζονταν πως μετέφερε ο 12χρονος. Του πέρασαν χειροπέδες και σήμερα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε με τραύματα στα κάτω άκρα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή:  thriassio.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis