Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:48 | 20/12/2021

Άγρια καταδίωξη κακοποιών τα ξημερώματα στην Αττική οι οποίοι δεν δίστασαν ακόμη και να σπάσουν τις μπάρες διοδίων για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν για να μπορέσουν να τους ακινητοποιήσουν τραυματίζοντας ελαφρά έναν απ΄αυτούς.

Η πληροφορία που είχε φτάσει στις Αρχές ανέφερε ότι ένα αυτοκίνητο στο οποίο θα επέβαιναν δύο Ρομά μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωϊνης.
Οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο στα πρώτα διόδια κοντά στον Ασπρόπυργο με τους κακοποιούς να αναπτύσσουν ταχύτητα να σπάνε την μπάρα και να ακολουθεί καταδίωξη.

Στο ύψος των Μεγάρων αδιαφορώντας για τον κίνδυνο διερχόμενων οδηγών οι κακοποιοί έκαναν αναστροφή και στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τους ακινητοποιήσουν πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ένας από τους Ρομά να τραυματιστεί ελαφρά.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε τελικά πέφτοντας πάνω σε ένα τσιμεντένιο διάζωμα ενώ λίγα μέτρα νωρίτερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν ένα δέμα με ηρωϊνη το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές πέταξαν λίγο νωρίτερα οι κακοποιοί.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και όπως αποδείχθηκε είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα ενώ το πακέτο που πέταξαν οι κακοποιοί μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Μίνα Καραμήτρου

Πηγή:  cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis