Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:32 | 31/03/2022

Κινηματογραφική καταδίωξη στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης – Αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο γιατί είχε κρυμμένο πιστόλι στο πορτ μπαγκάζ


Το μεσημέρι της Παρασκευής, 25 Μαρτίου, το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης που περιπολούσε στην περιοχή του Δενδροποτάμου έκρινε ως ύποπτο τον οδηγό ενός οχήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών και επιτάχυνε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Το καταδιωκόμενο όχημα βγήκε στην περιφερειακή οδό από την Λαχαναγορά και κινήθηκε προς τα ανατολικά.

Στην καταδίωξη μπήκε και δεύτερο περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Στο ύψος της Πυλαίας ο ύποπτος οδηγός αποφάσισε να εγκαταλείψει την περιφερειακή οδό μέσω της οδού Πρασακάκη. Εκεί έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και το εγκατέλειψε.

Ακολούθησε πεζή καταδίωξη. Ο ύποπτος κινήθηκε προς την περιοχή Πουρνάρι. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματός του. Διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος Αλβανός είχε επιμελώς κρυμμένο στο χώρο των αποσκευών ένα πιστόλι με σφαίρες στη γεμιστήρα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ημέρα ... "Κρίσεων" η σημερινή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GoStudent - Προνομιακές τιμές για ιδιαίτερα μαθήματα για τους εργαζομένους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis