Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:59 | 24/07/2022

«Τους σώσαμε τελευταία στιγμή» είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιάννης Αρτοποιός, αναφορικά με τους τρεις πυροσβέστες που κινδύνευσε η ζωή τους κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών. 

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο είναι δυνατό, είπε ο κ. Αρτοποιός στον ΣΚΑΪ για τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα που έχουν εκδηλωθεί στη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «στον Έβρο έχουμε πρόβλημα, και στο Βορειοδυτικό και στο Βορειοανατολικό κομμάτι, η πυκνότητα του δάσους είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να εισέλθουμε, έρποντας μπήκαν στο δάσος οι πυροσβέστες για να κάνουν κατάσβεση» δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

«Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε όλα τα μέτωπα είναι δύσκολο καλοκαίρι, βλέπετε τι γίνεται στην Ισπανία, στην Πορτογαλία…» τόνισε ο κ. Αρτοποιός.

Πυροσβεστική: Συνολικά 53 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά 53 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Οι περισσότερες από αυτές αντιμετωπίστηκαν στο αρχικό τους στάδιο, ενώ τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσής τους.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis