Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κενές θέσεις στην Αστυνομία της Κύπρου - Όλες οι πληροφορίες
23:44 | 20/07/2022

Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 5449/737 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 19/07/2022, έχουν προκηρυχτεί για πλήρωση, κενές θέσεις στην Αστυνομία Κύπρου.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη) (www.ariadni.gov.cy) στη θεματική ενότητα «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ», μέχρι την Παρασκευή26/08/2022 και ώρα 14.00.

Διαβάστε επίσης

Για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην ΑΡΙΑΔΝΗ. Η ταυτοποίηση των αιτητών σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή Κεντρικά Ταχυδρομεία ΚΕ.ΠΟ είναι απαραίτητη. Περαιτέρω η ταυτοποίηση του προφίλ μπορεί να γίνει και μέσω του «ΑΡΙΑΔΝΗ» από την επιλογή «Διαχείριση Προφίλ» και «Ταυτοποίηση με τραπεζικό σύστημα (Internet Banking)».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης, θα πρέπει να σαρώνονται και υποβάλλονται όλα τα σχετικά πιστοποιητικά. Αιτήσεις οι οποίες υποβάλλονται εκπρόθεσμα, θα απορρίπτονται αυτόματα από το σύστημα.

Σημειώνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία πρόσληψης, θα έχουν επίσης όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη επιτύχει σε προγενέστερες γραπτές εξετάσεις για τη θέση Αστυνομικού,  τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιεύτηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, τα δύο (2) τελευταία χρόνια, από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης, ανεξάρτητα εάν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο (35) έτος της ηλικίας τους.  Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών, αφορούν τις προκηρύξεις με αριθμό 5247/1054 και 5313/866, τα οποία έχουν δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 23/10/2020 και 23/06/2021, αντίστοιχα.

"Νοείται ότι σε τέτοια περίπτωση, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση και να καταβάλουν το ποσό των €45.  Νοείται επίσης, ότι οι εν λόγω υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να μην παρακαθήσουν στις γραπτές εξετάσεις που αφορούν την παρούσα διαδικασία πρόσληψης, αλλά θα υποβληθούν σε όλες τις υπόλοιπες δοκιμασίες αξιολόγησης.  Σε περίπτωση που επιλέξουν να συμμετάσχουν στις γραπτές εξετάσεις της παρούσας διαδικασίας πρόσληψης, η επιτυχία τους σε προγενέστερες εξετάσεις, εντός των δύο προηγούμενων χρόνων, θα παύει να ισχύει", αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σε περίπτωση που υποψήφιος/α συμμετείχε και στις δύο προαναφερόμενες διαδικασίες πρόσληψης (5247/1054 και 5313/866), θα λαμβάνεται υπόψη η υψηλότερη βαθμολογία που πέτυχε στις γραπτές εξετάσεις.

Μετά την υποβολή της αίτησής τους, οι υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει την επιτυχία τους στις γραπτές εξετάσεις, αλλά επιθυμούν να παρακαθίσουν εκ νέου στις γραπτές εξετάσεις της παρούσας διαδικασίας, να ενημερώσουν γραπτώς το Γραφείο Προσλήψεων Αστυνομίας Κύπρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Υποψήφιοι που έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο (35) έτος της ηλικίας του και δικαιούνται να συμμετάσχουν στην παρούσα διαδικασία πρόσληψης, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους σε έντυπη μορφή, στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, στο Γραφείο Προσλήψεων (τηλ. 22-808236 / 22808483 / 22808247), εντός του χρονικού πλαισίου.  Οι έντυπες αιτήσεις μπορούν να εκτυπωθούν από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου www.police.gov.cy, στο πεδίο «Έντυπα και Αιτήσεις».  Νοείται ότι, έντυπες αιτήσεις θα γίνονται αποδεκτές ΜΟΝΟ για τους υποψήφιους που πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια.

Λεπτομέρειες αναφορικά με τα απαιτούμενα προσόντα, τα καθήκοντα και τις ευθύνες της θέσης, καθώς και άλλες πληροφορίες, περιέχονται στην πιο πάνω γνωστοποίηση.

www.philenews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis