Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:59 | 15/01/2020

"ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ"

Με εκπληξη μου διαπιστωσα τις τελευταιες μερες οτι στηθηκε ενα γαιτανακι δημοσιευσεων και ανακοινωσεων απο διαφορους ανευθυνουπευθυνους που ειδαν τον τραυματισμο των συναδελφων της ΟΠΚΕ στο Κουκάκι ως μια καλη ευκαιρια να παρουν τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που τους αναλογούν, αν και τα εχουν υπερβει κατα πολυ με την καθημερινη παρουσια τους στα πανελ.

Ως ομαδαρχης της μια εκ των τριων ΟΠΚΕ που δεχτηκε την επιθεση στην καταληψη Ματροζου οσο και ως Αντιπροσωπος της Ενωσης Αστυνομικων Υπαλληλων Αθηνών δηλωνω ευθεως οτι απο την πρωτη στιγμη διπλα στους τραυματιες αστυνομικους της ομαδας μου και των δυο αλλων βρεθηκαν τα μελη του Δ.Σ. της Ενωσης Αστυνομικων Αθηνών που προσηλθαν τοσο το ιδιο βραδυ στο Νοσοκομείο 401, οσο και την επομενη μερα στην συγκεντρωση στην ΓΑΔΑ αλλα και φυσικα στην αιθουσα των δικαστηριων Ευελπιδων, παρεχοντας μαλιστα δωρεαν νομικη υποστηριξη με τους Νομικούς Συμβούλους της Ενωσης Αθηνών ως πολιτικη αγωγη.

Με έκπληξη σήμερα διαπιστώνω ανακοινωση της Ενωσης Αστυνομικων Υπαλληλων ΔΥΤΙΚΗΣ Αττικης που δεν εκπροσωπεί τους τραυματίες αστυνομικούς, που αναφέρει ότι θα προβεί σε νομικές ενέργειες χωρίς να έχει καμια εξουσιοδότηση και χωρις να τους ξερουμε ουτε στα προσωπα και μαλιστα αναγράφει δημοσίως τα ονοματεπωνυμα των συναδελφων μου, στοχοποιωντας τους, σε μια απερισκεπτη κινηση που μονο το indymedia θα διανοουνταν να κανει.

Τους ενημερώνω λοιπόν οτι οι παθοντες εχουν εξοργιστει με αυτη την απαράδεκτη ενέργεια τους και επιφυλασσονται παντως νομιμου δικαιωματος τους και αξιώνουν την επανόρθωση και αμεση διαγραφη της ανακοινωσης αυτής απο όλα τα μέσα επικοινωνίας.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

ΥΓ Το παρον κείμενο κοινοποιω και στην Ενωση Αστυνομικων Υπαλληλων Αθηνων για την ενημερωση της και τυχον δικές τις ενέργειες.

Μυλωνας Δημητριος

Αντιπροσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΟΠΚΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis