Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 24/07/2022

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» ένας 29χρονος από τη Σαντορίνη, ο οποίος περίπου στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο γνωστού ξενοδόχου του νησιού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τραυματία και πλέον αναζητείται από την αστυνομία.

Η «Ζούγκλα» εντόπισε τον επιχειρηματία, ο οποίος είπε ότι ενώ οδηγούσε το όχημα του είδε μια ομάδα πέντε έως έξι γυμνασμένων ατόμων να καυγαδίζουν στη μέση του δρόμου. Τους ζήτησε να κάνουν στην άκρη, αλλά αυτοί άρχισαν να χτυπούν το αυτοκίνητο του με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια, προσπάθησε με μανούβρες να φύγει, αλλά χτύπησε και τραυμάτισε χωρίς να το αντιληφθεί τον 29χρονο, ο οποίος ήταν ένα από τα άτομα που τσακώνονταν. Όπως είπε, εάν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί θα είχε παραμείνει στο σημείο, και επισήμανε ότι θα πάει άμεσα στην αστυνομία για να παραδοθεί.

Διαβάστε επίσης

Όσο για τον 29χρονο, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου κρίθηκε απαραίτητο να γίνει αεροδιακομιδή στην Αθήνα. Νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» με κατάγματα στα χέρια, στα πόδια και στη λεκάνη.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς κατονόμασε τον επιχειρηματία.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis