Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
κοκαϊνη
11:56 | 29/09/2022

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τις απογευματινές ώρες της 26-9-2022 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αλλοδαποί (ηλικίας 30 και 36 ετών) για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω υπηρεσίας για την σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης σε διάφορα άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και στο νησί της Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν στην περιοχή της Γλυφάδας, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού, νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη -500- γραμμ., με σκοπό τη μεταφορά της στην Κέρκυρα και την περαιτέρω διακίνηση.

Σε επακόλουθη έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσαν ως προσωρινό κατάλυμα, κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία που περιείχε -0,5- γραμμ. κοκαΐνης, -3- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -1.900- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis