Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 05/05/2021

H εταιρεία DOUBLE ACTION DEFENCE SA έχοντας στην "φαρέτρα" της την μακροχρόνια εμπειρία της τόσο στα συστήματα αμυντικού εξοπλισμού όσο και στις εξατομικευμένες προτάσεις ατομικής και μαζικής προστασίας σε προσβολές κατά ζωής, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης αλλά και κατασκευής Θωρακισμένων Χώρων-Δωματίων Ασφαλείας- Πανικού «με το κλειδί στο χέρι».

Δείτε εδώ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με την DOUBLE ACTION DEFENCE SA για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  DOUBLE ACTION DEFENCE SA

Η DOUBLE ACTION DEFENCE SA είναι ένας παγκόσμιος διαπιστευμένος κατασκευαστής συστημάτων άμυνας του ΝΑΤΟ / Systems Integrator (NCAGE G2496) που σχεδιάζει και παράγει ένα ευρύ φάσμα γιλέκων, αντιβαλλιστικών πλακών, αντιβαλλιστικών κρανών, αξεσουάρ υψηλής απόδοσης, καθώς και υπεράκτιων σκαφών αναχαίτισης / SAR.

Με μια καθαρά ελληνική δυναμική ομάδα με 24 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, η Double Action ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την παραγωγή, τεχνική υποστήριξη και μεταπώληση προϊόντων αντιβαλλιστικής προστασίας και άμυνας κορυφαίας ποιότητας.

Τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι αφιερωμένα στον τελικό χρήστη με γνώμονα την πρακτικότητα, ασφάλεια και αντοχή στις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Με τη μακροχρόνια εμπειρία της, την προηγμένη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές, η ομάδα της Double Action Defense SA είναι υπερήφανη που αναγνωρίζεται ως ένας από τους  κύριους προμηθευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, και έχει καλύψει επιχειρησιακές ανάγκες των ειδικών δυνάμεων, του Ελληνικού στρατού, του Ελληνικού Ναυτικού,  της Ακτοφυλακής κ.λπ.

Υποστηρίζοντας τις εξωστρεφείς στρατηγικές πωλήσεις μας στο εξωτερικό, τα μοναδικά προϊόντα της Double Action Defense SA αναγνωρίζονται διεθνώς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Double Action Defense SA είναι ο κύριος προμηθευτής αλεξισφαίρων γιλέκων και πλακών των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών  Εμιράτων

Χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων προϊόντων είναι η αξιοπιστία τους, την οποία η  Double Action Defense SA εγγυάται με διεθνή πιστοποιητικά όπως

ISO  9001 : 2015  - Σύστημα διαχείρισης ποιότητας

ISO 14001: 2015  - Συστήματα διαχείρισης περιβάλλοντος

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis