Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 30/06/2016

Σε 7 μήνες φυλάκιση, με αναστολή, καταδικάστηκε ο 54χρονος ρομά από τη Λαμία, που συμμετείχε στην επίθεση κατά του Γιώργου Παπαδόπουλου στην Αγιά Μαρίνα.

Εχτές το μεσημέρι έγινε το δικαστήριο με την αυτόφωτη διαδικασία για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας.

Στο εδώλιο κάθισε ένας 54χρονος ρομά από τη Λαμία, ο οποίος συμμετείχε στην επίθεση, ενώ σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για τον 18χρονο ρομά που χτύπησε τον πρόεδρο της κοινότητας με την πέτρα στο κεφάλι και για την 36χρονη που τον χτύπησε με το ξύλο.

Ο πρόεδρος της κοινότητας που τυγχάνει να είναι και αστυνομικός του Α.Τ.  Στυλίδας περιέγραψε στο δικαστήριο τα όσα έγιναν στην παραλία της Αγίας Μαρίνας την Κυριακή. Μίλησε για την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε από τους εξαγριωμένους ρομά, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της κοινότητας από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

Ο 54χρονος από τη πλευρά του δήλωσε αθώος, ωστόσο δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο του επέβαλλε ποινή 7 μηνών με αναστολή.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport ο δικηγόρος Κώστας Λιανός αμέσως μετά τη δίκη, στην οποία παρέστη ως συνήγορος πολιτικής αγωγής.

 

lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis