Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:49 | 15/06/2020

Στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά είκοσι πέντε (25) αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 36χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15-06-2020) στην Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, ύψος κόμβου Αμφίπολης, εντοπίστηκε Ι.Χ. Φορτηγό τύπου βαν που οδηγούσε ο 36χρονος και σε σήμα στάσης για έλεγχο που του έγινε, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ επιχείρησε να εμβολίσει τα περιπολικά οχήματα. Έπειτα, πλησίον των διοδίων της Ασπροβάλτας, λίγο πριν ακινητοποιήσει το όχημα ο οδηγός επιβράδυνε και εν κινήσει αποβιβάστηκε από την πόρτα του συνοδηγού, πλην όμως συνελήφθη αμέσως.

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται, καθώς και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis