Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 05/03/2017

Καταδίωξη σε αντίθετη κυκλοφορία στο κατερχόμενο της Εθνικής οδού με κίνηση προς Πειραιά .

Τρελή καταδίωξη  για σχεδον μισή ωρα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας γερανοφόρου οχήματος της Express Service με κίνηση προς Λαμία στο ρεύμα του Πειραιά.

(05/03-03.18) Αχαρνών μετα τη Λ.Δεκελειας κοντά στην έξοδο της Εθνικής Οδού, ακινητοποιήθηκε το κλεμμένο γερανοφόρο όχημα ύστερα από απίστευτη καταδίωξη συγκρούσεις με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα της ΕΟ Αθηνών Λαμίας. Ρομά ο δράστης της κλοπής του γερανοφόρου.

Συνοδεία περιπολικών μεταφέρεται στο Νοσοκομείο ο Ρομά δράστης κλοπής τοτ γερανοφόρου που προκάλεσε συγκρούσεις και κινητοποίησε πληρώματα της Άμεσης Δράσης της ευρύτερης Δυτικής Αττικής- Αχαρνών, Πειραιά- και του Πειραιά για περισσότερη από μισή ώρα .

———-

Άνδρας αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων (05/03-03.00)  έκλεψε όχημα της Express Service, ενώ υπάλληλος της οδικής βοήθειας είχε κληθεί απο τον οδηγό δικύκλου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και το εντοπισε στην περιοχή του Κολωνού. Ο υπάλληλος της οδικής φόρτωσε στο γερμανοφόρο το δίκυκλο, όταν ο άγνωστος δράστης επιβιβάστηκε στη θέση του οδηγού και ακολούθησε απίστευτη καταδίωξη με αντίθετη κίνηση στο Εθνικό Οδικό δίκτυο με κατεύθυνση προς Λαμία στο ρεύμα του Πειραιά.

Ο δράστης έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα συγκρούστηκε αρχικά με όχημα που ακολουθούσε κανονική πορεία στην Εθνική Οδό, κινουμενος στο ρεύμα της Λαμίας προς Πειραιά ενώ συνέχισε την ξέφρενη πορεία του.

Απο τον Κολωνό μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, ο δράστης κινήθηκε προς ΒΙΟΠΑ, βγηκε στη Γέφυρα Λυμάτων ενώ το δίκυκλο από τη σύγκρουση «σερνόταν» στο οδόστρωμα με κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς και τα πληρώματα των περιπολικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη λόγω επικίνδυνης οδήγησης του γερανοφόρου οχήματος από το δράστη της κλοπής.

Από τις κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας το κλεμμένο γερανοφόρο, εντοπισθηκε να βγαίνει από την έξοδο της Φιλαδέλφεια, κινήθηκε προς το Δημαρχείο μέσω της Λ.Δεκελειας, ενώ μπλόκο αναπτύχθηκε στην έξοδο Αχαρνών της Εθνικής Οδού.

Διαβάστε περισσότερα στο nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis