Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:19 | 06/02/2022

Στην άμεση σύλληψη τεσσάρων ατόμων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι νωρίτερα είχαν γίνει αντιληπτοί από διερχόμενους πολίτες, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, να αφαιρούν από σταθμευμένο όχημα περιφερειακά εξαρτήματα.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες ηλικίας από 18 έως 25 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 04-02-2022 κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην Περιφερειακή Οδό με κατεύθυνση προς τα δυτικά το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών και ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία οι δράστες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν απέρριψαν επί του οδοστρώματος τα κλοπιμαία, τελικώς όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, ανωτέρω δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 05 έως 28 Ιανουαρίου του 2022 διέπραξαν επιπλέον οκτώ διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων, από πυλωτές οικοδομών ή χώρους στάθμευσης, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας από αυτά πλήθος εξαρτημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού (προφυλακτήρες, καπό, μπαταρίες τιμόνια με αερόσακους, ταμπλό, οθόνες αφής κ.α.).

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis