Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 15/10/2015

H Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football league, έχοντας στο πλευρό της Πατρινούς φιλάθλους και οπαδούς της που ταξίδεψαν από την Πάτρα στην Ελευσίνα για να δουν από κοντά τον αγώνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν φίλαθλοι και οπαδοί που συμμετείχαν στο ταξίδι, οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε αναίτια επίθεση προς τους φίλους των φιλοξενουμένων μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Μάλιστα,  η ΠΑΕ Παναχαϊκή με επίσημη ανακοίνωση της καταδικάζει την επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ τονίζοντας τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να καταγγείλει και να εκφράσει την έντονη δυσφορία της για την άνευ λόγου επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ προς τους φιλάθλους της, οι οποίοι επέδειξαν άψογη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Τέτοια φαινόμενα αποτρέπουν τους υγιείς φιλάθλους να ακολουθούν την ομάδα που αγαπούν και θα πρέπει η διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας να αντιληφθεί πως η αθλητική βία δεν είναι μονόπλευρη. Κλείνοντας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ήθελε να ευχαριστήσει τον επικεφαλής της Αστυνομίας στο γήπεδο καθώς ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές συμβάν».

patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis