Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:42 | 28/02/2022

Σύμφωνα με χθεσινό (27-02-2022) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:

Την ερχόμενη Πέμπτη ή, το αργότερο την Παρασκευή, καθώς θα απουσιάζει στο μεταξύ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για ανειλημμένη υποχρέωση, αναμένεται να ξεκινήσουν οι τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις - εκτός απροόπτου βέβαια, με δεδομένες τις εξελίξεις στη Μαύρη Θάλασσα.

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, ειδικά σε επίπεδο ανώτατων αξιωματικών, παρά τις εισηγήσεις αλλά και πιέσεις περί του αντιθέτου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 27/02/2022 - Γ.Δ. - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Σύμφωνα με δημοσίευμα (26-02-2022) της εφημερίδας «ΒτΚ»:

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι καταιγιστικές, και μπορεί να επηρεάσουν πολλές πτυχές της δημόσιας ζωής.

Σίγουρα όμως όχι τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες θα γίνουν κανονικά και θα διαρκέσουν μερικές εβδομάδες, κάποιοι σκέφτηκαν ότι λόγω των εξελίξεων είναι πιθανό να μετατεθούν για αργότερα οι κρίσεις, αλλά στο Πεντάγωνο δεν έχουν την ίδια άποψη. Άλλωστε, όπως λέει κορυφαία πηγή του Πενταγώνου, «εδώ κάναμε κρίσεις το 2020 με τα όσα γίνονταν τότε, δεν θα κάνουμε τώρα;».

Οι κρίσεις λοιπόν, θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, και αφού έχει επιστρέψει η ΠτΔ Κατ. Σακελλαροπούλου από ένα ταξίδι στο εξωτερικό στις αρχές του μήνα, για να υπογράψει τα διατάγματα.

ΠΗΓΗ: ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 26/02/2022 - Κ.Δ.Μ. - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis