Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:43 | 14/04/2020

Την οργή του για την απουσία της Αστυνομίας από το βίντεο της Πολιτικής Προστασίας για τη μάχη που δίνει η χώρα μας κατά του κορωνοϊού, εξέφρασε στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Κανέλλος Νικολάου.

«Η προσφορά μας δεν πρέπει να απαξιωθεί από κανένα βίντεο. Μεγάλο λάθος της γενικής γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας», υπογράμμισε, τονίζοντας μάλιστα ότι έχει αφαιρεθεί από το αρχικό βίντεο και το ένα δευτερόλεπτο «που έδειχνε τον φάρο ενός περιπολικού. Στα τελευταία βίντεο δεν δείχνει ούτε αυτό!».

«Εχουν ανασταλεί όλες οι άδειες των συναδέλφων. Όλοι είμαστε στον δρόμο και ελέγχουμε την εφαρμογή των μέτρων. Εμείς δεν κινδυνεύουμε; Δεν παραπονούμαστε. Απαιτούμε τον σεβασμό. Είναι υποχρεωμένοι απέναντι μας να δείξουν σεβασμό. Οι αστυνομικοί αποτελούν μέρος της κοινωνίας, δεν είμαστε απέναντι. Για ποιο λόγο αυτοί οι κύριοι δεν μας έβαλαν στο βίντεο;», αναρωτήθηκε και ζήτησε: «Να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis